PERSONAL

Mijn naam is Alexandra Besel.
Afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsychologe aan de Rijksuniversiteit Leiden.
Zelfstandig ondernemer sinds 2000.
Executive coach, mindset mentor, EFT (emotional freedom techniques) expert, trainer en spreker, vragensteller, luisteraar, omdenker, onderzoeker, verwonderaar, down-to-earth spiritueel en pragmatisch denker.

Mijn cliënten noemen mij concreet, soms confronterend, humoristisch en een zachte kracht, ‘niets hoeft maar alles mag er zijn’.

Ik ben gek op de natuur, reizen, een gesprek dat echt ergens over gaat, lekker eten, een goed glas wijn, film, ik lees alles wat los en vast zit en hou van zingen en koken. Ik probeer het roeien in een C1 onder de knie te krijgen en zoek fysieke balans met behulp van qigong.

Ik heb een aantal jaren in Frankrijk gewoond en met heel veel plezier gewerkt in diverse Europese landen, Afrika, Rusland en het Midden-Oosten.

PURPOSE

Het is mijn missie om mijn clienten te faciliteren bij het realiseren van een LICHT LEVEN. Een leven waarbij privé en professioneel in het teken staan van plezier en (keuze)vrijheid. Hartsverlangen is daarbij altijd het uitgangspunt, SELF-care, reduce your stress & boostyour energy vaste onderdelen.

Ik help je met:  bewust worden van wat jij verlangt en wat daarvan al onbewust in jou aanwezig is, inzicht krijgen in jouw energiesysteem, staan voor wie je bent, gaan voor wat je echt verlangt, creëren van een leven op jouw voorwaarden, werken op een manier die bij jou past, inspiratie omzetten in concrete acties,  je verbinden met jouw innerlijke waarheid,  luisteren naar je intuitie, in kaart brengen van dat wat jou echt gelukkig maakt, helder krijgen wie je echt ten dieptste bent, zingeving, authentieke keuzes maken, creeren en manifesteren, klankborden, vertrouwen, gehoor geven aan je verlangen, kleur bekennen, grenzen aangeven en ja zeggen tegen jezelf, jouw drive, jouw passie

PEOPLE

Mijn clienten hebben vaak een overeenkomstige achtergrond.
Het zijn gedreven en ervaren high potentials, leiders of ondernemers, niet zelden met internationale werkervaring, met een groot verlangen naar vrijheid, niet bang om met hun  belemmerende overtuigingen aan de slag te gaan. Ze zijn open minded en bereid waar nodig krachtige keuzes te maken. Denken en doen vanuit zingeving is soms onwennig maar deep down wel gewenst. Ze verlangen naar duurzame verandering op hun voorwaarden, en een lichter, leuker leven.

Ik ben niet de juiste coach voor iedereen. Ik ben namelijk van de no-nonsense, kan confronterende vragen stellen en loop een eindje met je mee, maar ga je niet dragen.

Ik heb gewerkt met individuen en teams, voor kleine en grote organisaties, start-ups en multinationals, hogescholen en universiteiten, voor banken en verzekeringsmaatschappijen.

Mijn werkterrein beperkt zich niet tot Nederland. Ik heb gewerkt in verschillende Europese landen, Afrika, het Midden Oosten en Rusland.

POWER

Wanneer sta ik in mijn kracht? Waarvan krijg ik energie?

Mensen. We zijn allemaal gelijkwaardig maar niet gelijkaardig. Dat boeit mij, verwondert mij, ontroert me geregeld. We lopen allemaal ons eigen unieke pad, met hobbels en obstakels en een diep verlangen naar verbinding met anderen, met onszelf. Bij de ene persoon gaat het aflopen van het pad moeiteloos, bij anderen gaat het soms minder gemakkelijk. Ik loop dan een stukje mee en maak graag het verschil.

Ik schep orde in mentale chaos, zoek licht waar het donker lijkt en begeleid in  verbinden waar wenselijk en loslaten waar nodig.

Ik stel rake vragen, maar altijd vanuit respect en met het doel helderheid te scheppen in een soms chaotische situatie, en zet díe tools in die het beste passen bij jou en jouw situatie. 
Simpel waar mogelijk, diepgravend waar nodig en altijd gericht op het realiseren van jouw gewenste doel.

Want daar houd ik ook van focus, en flow!

Interesse? Neem dan contact met me op via 06-17650106 of stuur een email naar info@alexandrabesel.com