Alexandra Besel Haarlem Pranic Healing

PERSONAL

Mijn naam is Alexandra Besel, ook wel genoemd Mrs Energy.

Mrs. Energy omdat ik vanuit fascinatie voor de altijd en overal aanwezige energie en verwondering over de prachtige resultaten van werken met energie, de hoofdrol heb gegeven aan energie in al mijn sessies en werkzaamheden.

Ik werk als energetisch psychologe, pranic (energy) healer, Emotional Freedom Techniques (EFT) expert, trainer en spreker.

Mijn clienten noemen mij concreet, soms confronterend, humoristisch en een zachte kracht, ‘niets hoeft maar alles mag er zijn’.

Live Love Light Up! is mijn mantra.

PURPOSE

Het is mijn missie om mijn clienten te faciliteren bij het realiseren van een LICHT LEVEN.

SELF-care, reduce your stress & boost your energy, zijn daarbij vaste onderdelen.

Diversity, Integrity, Clarity & Simplicity mijn kernwaarden.

Wij zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet gelijkaardig.
Gelukkig maar, dat maakt het leven zo interessant. Ieder van ons is uniek en loopt een eigen pad naar het realiseren van zijn of haar ultieme leven. Dit pad is niet altijd recht of zonder hobbels. Soms heb je dan ook tijdelijk een ander nodig die een stukje met je meeloopt. Ik kan die persoon voor je zijn.

 Ik stel rake vragen, maar altijd vanuit respect en met het doel helderheid te scheppen in een soms chaotische situatie, en zet díe tools in die het beste passen bij jou en jouw situatie.
Simpel waar mogelijk, diepgravend waar nodig.

PEOPLE

Ik heb gewerkt met individuen en teams, voor kleine en grote organisaties, start-ups en multinationals, hogescholen en universiteiten, voor banken en verzekeringsmaatschappijen.

Mijn werkterrein beperkt zich niet tot Nederland. Ik heb gewerkt in verschillende Europese landen, Afrika, het Midden Oosten en Rusland.

Mijn clienten hebben vaak een overeenkomstige achtergrond.
Het zijn gedreven en ervaren (vrouwelijke) leiders of ondernemers, niet zelden met internationale werkervaring, niet bang om met hun  belemmerende overtuigingen aan de slag te gaan en bereid waar nodig krachtige keuzes te maken.
Omdat duurzame transformatie en groei datgene is waar ze naar verlangen. 

 

Interesse? Neem dan contact met me op via 06-17650106 of stuur een email naar info@alexandrabesel.com